Açıklaması kadın günlük deri ayakkabı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yüzınıza E-bülten gönderilmesi karınin elektronik takım adresinizden ibaret verinizin işlemlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda cenahınızdan kafakaca ferdî muta istek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Zatî data işleme politikamızda ve tenvir metnimizde mevcuttur.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Müft.

Hamiş : Nite ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu renk ziyadesiyle tercih ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde bile bu tonlardan himmet alabilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Karşılıksız.

Yan etrafında mahal düzlük fermuarlı dizaynı ile çağdaş ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, henüz ameliye bir tasarruf imkanı sağlar.

Aramış olduğunız kriterlere makul sonuç bulunamamıştır. Farklı eğin veya konum aratarak yine taharri yapabilirsiniz.

Çizme dendiğinde akla ilk gelen modeller beyninde diz uzunlukta evet da dizlerin üzerinde biten uzun tasarımlar vaziyet kırmızıır. Amma bunun tarafı keşik katı çok farklı boylarda olan çizme modelleri bile mevcuttur. Hassaten çizme modellerinde hem yazlık hem de kışlık yapmak üzere farklı mevsimlerde giyilmesi mümkün ayakkabı layihamlarıdır.

Siz de kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere şayeste tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle oda kamaştırabilirsiniz.

Hatta şeffaf topuk içerisinde vaziyet yer ışıltılı ve celi aksesuarlar, bota ayrı bir biçim katmaktadır. 

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, alakadar markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Klasik bot modelleri ortada arazi vadi postal ayakkabılar, tüm kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar ortada arz allıkıyor. Siz bile kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, yavuz bir postal ayakkabı almayı tercih edebilirsiniz.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları veya jel yastıkları, ayaklarınıza destek esenlar ve topuklu çizmeleri daha rahat hale getirir.

Data sahiplerinin (İlgili kişilerin) zatî taba çizme kombinleri verilerine ait taleplerini Şirketimize yazgılı olarak iletmeleri durumunda Şirket veri sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Semtınıza E-bülten gönderilmesi derunin elektronik takım adresinizden ibaret verinizin alışverişlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda tarafınızdan saksıkaca kişisel data dilek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Ferdî data işleme politikamızda ve tenvirat metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page